Bűnmegelőzési jó tanácsok

Ahogy az ország számos pontján, úgy Érden is tovább folytatódik az Országos Rendőr-főkapitányság: „Házhoz megyünk!” elnevezésű vagyonvédelmi programja. A rendőrség munkatársai és más, a bűnüldözésben résztvevő szervezetek ezen a héten a Polgárok Házában várják az érdeklődőket.

Hasonló tartalmaink:

A tavaly indult „Házhoz megyünk” nevű kampány fő célja az állampolgárok biztonságérzetének a növelése. A program során a rendőrség többféleképpen is szeretné megszólítani a lakosságot. Városunkban ezen a héten elsősorban vagyonvédelmi tanácsadással várják az érdeklődőket. A program helyi felelőse elmondta, alapvetően egyszerű, kézzelfogható és nem utolsósorban költséghatékony megoldásokkal próbálják meg segíteni az embereket.

Macsotay Tibor a polgárőrség helyi vezetője elmondta, más bűnmegelőzési programokhoz hasonlóan, a „Házhoz megyünk” akcióhoz is szívesen csatlakoztak. Szerinte az ilyen kampányok sikere attól függ, hogy az emberek mennyire viszik hírét a dolognak.

Noha korábban úgy volt, hogy a program nyáron lezárul, de az Országos Rendőr-főkapitányság végül decemberig meghosszabbította az akciót. Így, aki eddig esetleg lemaradt volna, az az év végéig még Érden és környékén is kaphat ingyenes bűnmegelőzési és vagyonvédelmi tanácsokat a szakemberektől.

 

Címkék