Adventkor is biztonságban

Hogyan készüljünk fel, és előzzük meg az év végi ünnepek veszélyeit? Mire ügyeljünk akár gépjárművezetés, tömegközlekedés kapcsán vagy vásárlás közben? Mire kell figyelni az online vásárláskor? Hogyan hagyhatjuk otthonunkat biztonságban, amíg meglátogatjuk a családot?

Hasonló tartalmaink:

Ehhez ad tanácsot a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság új kampányában, amiről az Érd FM 101.3-nak Szoboszlainé Schiller Zsuzsanna, a Pest megyeri Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztályvezetője beszélt.


Az év végi ünnepek közeledtével a főbb közlekedési útvonalakon, valamint a bevásárló- és üzletközpontok környékén megnövekszik a személy- és gépjárműforgalom. A rendőrség az adventi időszakban kiemelt figyelmet fordít az olyan nagy tömegeket vonzó helyszínek ellenőrzésére, ahol nagyobb eséllyel válhatunk vagyon elleni jogsértés áldozatává.

A rendőrség együttműködik a különböző társadalmi és civil szervezetekkel, különösen a stratégiai partnernek számító polgárőr szervezetekkel, továbbá a közterület-felügyelet, illetve a társ-rendvédelmi szervek dolgozóival.

Az Országos Rendőr-főkapitányság az alábbi infógrafikában szereplő tanácsokkal kívánja elősegíteni, hogy a karácsonyi bevásárlások idején ne váljanak bűncselekmény áldozatává.

advent_police

Címkék