Mentősökre támadt egy beteg

A Budaörsi Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt férfit, aki megrúgta és megharapta az őt ellátó mentősöket Érden.

Hasonló tartalmaink:


A bűnügy vádlottja, egy érdi férfi 2016 januárjában az utcájában részegen rosszul lett, ezért egy arra járó értesítette a mentőket. A hívásra érkező mentősök a férfit a mentőkocsiba segítették és megkezdték az ellátását A vádlott azonban szitkozódni kezdett és egyre agresszívebben viselkedett. Amikor a mentőápoló és a mentőautó vezetője megpróbálták a székbe leültetni őt, a vádlott egyik mentőst megrúgta, másikuk ujját pedig megharapta. A mentőszolgálat munkatársainak ezt követően sikerült az ellenálló vádlottat megfékezni, majd értesítették a rendőrséget.

A Budaörsi Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé a férfit. A Budaörsi Járásbíróság a vádlottat 2016. május 17-én egy év börtönre ítélte, melynek végrehajtását két évre felfüggesztette. A bíróság ítélete jogerős.

Címkék