Június 5-ig átadják a Bem teret

Jó hír minden érdinek, hogy két héten belül teljesen átadják a parkvárosi Bem József teret. A környéken tavaly nyár óta folyik a munka, jelentősen megnehezítve a közlekedést. Dr. Bács István alpolgármester az ÉrdMost-nak elmondta, hogy a kivitelezőnek június 5-ig kell elkészülnie. 

Hasonló tartalmaink:

A munkát tavaly nyáron kezdte meg az önkormányzat. Parkvárosban. A Bem József téren teljes körű felújítást végeztek az épülő Intersparral és a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt-vel. A beruházást több mint 30 százalékban az Interspar állta. Saját forrásból építi meg többek között az Aszfaltozó utcát a Gépész utca és az Iparos út között, valamint teljes hosszában és szélességében elkészíti a Gépész utca burkolatát az Asztalos utcától, egészen a Sóskúti útig.

Dr. Bács István elmondta, hogy csütörtök délelőtt megnyitották a körforgalmat, így – Sóskúti út – Bajcsy-Zsilinszky út – Törökbálinti út – Iparos út minden irányban járható már. A következő két hétben már csak aszfaltoznak és a forgalomtechnikai jeleket festik fel.

Dr. Bács István úgy kalkulált, hogy június 5-ig olyan állapotban lesz az Iparos úti csomópont, hogy a forgalom számára azt 100 százalékosan át lehet adni.

Címkék