Utcabál RELOADED

A Magna Cum Laude élő nagy koncertje lesz a főattrakciója az idei ÉNFESZT-nek. Az Érdi Napok szeptember 3-án az utcabállal nyitja meg a gazdag programkínálatot, amit az érdi kulturális élet szereplő szerveznek a városban. 

Hasonló tartalmaink:

A szervezők az idei évben is minden korosztály számára értékes programokkal készülnek, azonban a szeptember 3-án megrendezendő utcabálba fesztivál hangulatot “töltöttek”, így az Érden élő fiatalok által leginkább kedvelt zenekarokat hívták meg.

Az utcabálon két színpadon egymást követően olyan kiváló magyar együttesek lépnek színpadra, mint a MARY POPKIDS, a ZAPOROZSEC, a MAGASHEGYI UNDERGROUND, vagy a MAGNA CUM LAUDE. 

Az utcabál  több ezer látogatót fogad évről évre, így bátran mondhatjuk, hogy sokszínűségével és tartalmas programjaival mini-fesztivállá nőtte ki magát.

A város mindemellett arra törekszik, hogy idén is változatos és gazdag kínálattal lepje meg a kicsiket és a nagyokat, így a megszokott programok mellett számtalan újdonsággal is készülnek. Évről évre igyekszenek növelni a rendezvény komfortját, környezettudatosabb és kényelmesebb megoldásokat kínálnak a látogatóknak.

Az eseményről még több információ a Facebookon található, IDE kattintva.

Címkék