Komplex ellenőrzés az utakon

Komplex közúti ellenőrzést tartott a rendőrség Törökbálinton. A rendőrök elsősorban a gyorshajtók kiszűrésére fektették a hangsúlyt, de migrációs ellenőrzést is végrehajtottak a területen. Az elkövetkezendő hetekben Érden és a környező településeken is fokozott rendőri jelenlétre és ellenőrzésekre számíthatnak az autósok.

Hasonló tartalmaink:

Az Érdi Rendőrkapitányság munkatársai komplex ellenőrzést végeztek a polgárőrséggel közösen. Az összehangolt akció célja elsősorban a balesetek megelőzése volt, így az okmányok ellenőrzése mellett sebességet is mértek az egyenruhások. Az akcióban rendszámfelismerő rendszer is segítette a rendőrök munkáját.

Az ellenőrzött terület kiválasztásánál több szempontot is figyelembe vesz a rendőrség – hangsúlyozta Kürti István. Az osztályvezető hozzátette: a komplex ellenőrzés során nagy figyelmet fordítanak a gyalogosan és kerékpárral közlekedőkre is. Az akció során ők láthatósági mellényt és kerékpárlámpát kapta az egyenruhásoktól a balesetek megelőzése érdekében.

Az akció másik nagy területe a migrációs ellenőrzés volt.

Az elkövetkezendő hetekben Érden és a környező településeken is fokozott rendőri jelenlétre és ellenőrzésekre számíthatnak az autósok – tette hozzá az osztályvezető.

 

Címkék