Suli Kézilabda Utánpótlás Program

A Suli Kézilabda Utánpótlás program keretein belül közel kétszázötven második osztályos tanuló mérethette meg magát az Érd Arénában. Tizenegy fiú és ugyanannyi lány csapat mutathatta meg, mi mindent sajátítottak el a tanév során.

Hasonló tartalmaink:

A Suli Kézilabda Utánpótlás Programban ezúttal a második osztályosok mutatkoztak be. A fiúknak és a lányoknak ez volt az első alkalom, hogy ilyen tornán szerepelhettek, hiszen szeptember óta vesznek részt a programban.

Oláhné Balog Tünde, az Érd utánpótlás vezetője elmondta, hogy a most pályára lépő diákok a kézilabda programnak még nagyon az elején járnak, vannak pontatlanságok, de nagyon lelkesek a pályán.

Négy pályán, párhuzamosan versenyeztek a csapatok. Az érdi iskolák mellett pályára léptek a biatorbágyi, sóskúti, százhalombattai és a pusztazámori kézilabdások is.

A lányok tornáját a Battai Tűzmadarak nyerték, míg a fiúk közül a Ligeti Kobrák csapata bizonyult a legjobbnak. A torna különdíját az Érdligeti Általános Iskola nyerte, mert a fiúk és a lányok összesített rangsora alapján ennek az iskolának a csapatai érték el a legtöbb pontot.

Címkék