Minden fiatalban ott rejlik a tehetség

A fiatalokban rejlő tehetség kibontakoztatását próbálja meg segíteni az a programsorozat, amit az év elején indított útjára a Szociális Gondozó Központ Család- és Gyermekjóléti Szolgálata.

Hasonló tartalmaink:

A sorozat legutóbbi, múlt hét pénteken a Parkvárosi Közösségi Házban megtartott rendezvényén egy már befutott illetve egy, még csak a pályája elején járó tehetséggel ismerkedhettek a fiatalok. A sorozat résztvevői saját, pozitív példájukon keresztül szeretnék motiválni a fiatalokat, mondta el a Kiss Sándor, szociális munkás, a program szervezője, aki ezúttal egy, a tehetségét már kibontakoztató, és egy talán most még csak ígéretnek tűnő vendéget hívott meg a pénteki alkalomra.

vlcsnap-2016-06-06-20h15m04s205

Fazekas-Kovács Fanni

Ahogy azt a városunkban élő színésznő, Némedi-Varga Tímea és a képzőművészeti pályával kacérkodó, szintén érdi Fazekas-Kovács Fanni is tanácsolta, fedezzük fel és fejlesszük azt, amihez értünk és persze szeretünk csinálni.

Kiss Sándor úgy véli, ezek az előadások az iskola és a család oktatói-nevelői feladatát egészítik ki, ezért reméli, hogy programnak a jövőben is lesz folytatása.

Címkék