Készülnek a következő szezonra

Három játékos távozott a 2015/2016-os szezonban a labdarúgó NB III Nyugati csoportjának tizedik helyén végző Érdi VSE-től, amely már megkezdte az alapozást a következő bajnoki kiírásra.

Hasonló tartalmaink:

Az Érdi VSE már június utolsó hetében, azaz csupán néhány hét pihenő után újra edzésbe állt, hogy felkészüljön a következő évi harmadosztályú szereplésre. A csapat nevezését a Magyar Labdarúgó-szövetség licencadó bizottsága elfogadta, s így az érdiek várják a csoportbeosztást és a sorsolást az augusztus első hetében kezdődő bajnokságra.

Az alapozást egy bő kerettel kezdték meg Limperger Zsolték, így az Érdi VSE első csapatának keretéhez csatlakozott több utánpótláskorú játékos is, viszont a tavaly nyáron érkező Skita Tamás Biatorbágyra igazolt, Hegedűs Norbert befejezte aktív pályafutását, míg Cservenka Gergővel nem számol a szakvezetés. Információink szerint az új érkezőket július végén – a június 23-i nevezési határidő lejárta után – mutatja be a klub, amely a védelmet, a középpályát és a csatársort is megerősítené.

 

FRISSÍTÉS:
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága kialakította a labdarúgó NB III 2016/2017-es szezonjának csoportbeosztásait. A tavalyi tervek még arról szóltak, hogy három húszcsapatos csoportot hoznak létre, ám mégis három egyaránt tizenhét gárdát felvonultató csoport jött létre. A legújabb, következő szezonra vonatkozó beosztás értelmében csoportonként tizennyolc csapat verseng a másodosztályba jutásért.

Az Érdi VSE maradt a Nyugati csoportban, ám például a bajnoki címvédő FTC II a középcsoportba kapott besorolást, míg a BKV Előre nyugatról keletre került át. Az érdiek csoportjában a másodosztályból kieső Ajka, továbbá a Veszprém, az élvonalba feljutó Gyirmót FC Győr második csapata, a Bp. Honvéd-Magyar Futball Akadémai, a Kaposvár és a Komárom is újoncnak számít.

 

KELETI CSOPORT:

BKV Előre, DVTK II, DVSC-DEAC, ESMTK, Hatvan, Tiszaújváros, Hajdúböszörmény, Jászberény, Kazincbarcika, Monor, MTK II, Nyírbátor, Putnok, Rákosmente KSK, REAC, Somos SE, Tállya, Újpest II.

KÖZÉPCSOPORT:

Békéscsaba II, Budafoki MTE-Újbuda, Dabas-Gyón, Dunaharaszti MTK, Dunaújváros PASE, Dabas SE, Ferencváros II, Gyulai Termál, Hódmezővásárhely, Komlói Bányász, Méhkerék, Mórahalom, Paks II, Pécs, Pénzügyőr, Szekszárdi UFC, Szentlőrinc, Szigetszentmiklós.

NYUGATI CSOPORT:

III. Ker. TVE, Andráshida, Csepel, Csorna, Diósd, Érd, ETO FC Győr, Ajka, Videoton II, Gyirmót II, Hévíz, Bp. Honvéd-MFA, Kaposvár, Komárom, Puskás Akadémia II, Sárvár, Tatabánya, Veszprém.

Felkészülési mérkőzések:

07.06., szerda, 18.00: Érdi VSE–ESMTK

07.09., szombat, 10.00: Érdi VSE I–Érdi VSE II

07.16., szombat, 10.00: Dabas–Érdi VSE

07.23. szombat, 10.00: Dorog–Érdi VSE

07.30. szombat, 10.00: Érdi VSE–Dunaharaszti

A kép egy korábbi mérkőzésen készült.

Címkék