Pózolj, fotózz, segíts még másfél hétig!

Végéhez közeledik a Pózolj, fotózz, segíts! elnevezésű fotópályázat. Az Érdi Ifjúsági Önkormányzat által kezdeményezett akció célja a Sirius Állatmenhely és az Érdi Civil Állatvédők támogatása: minden beküldött kép után egy-egy kiló minőségi tápot kap a két szervezet. Még van idő fotózkodni, a pályázat szeptember 2-án zárul.

Hasonló tartalmaink:

 Eddig körülbelül ötven csapat – barátok, osztálytársak, kisgyermekes családok – küldte be a Batthyány Fülöp főtéri szobra előtt készített fotóját, rajta az ÉN FESZT logójával. A képeket folyamatosan feltöltik az Érdi Napok Facebook-profiljára, ahol mindenki megtekintheti azokat.

– Akciónkhoz csatlakozott a Vizsla Túra csapata is; tagjaik közt sok az érdi és környékbeli lakos, így várhatóan még több fotó készül a pályázat finisében. A képeket szeptember 2-ig várjuk az enfeszt@gmail.com e-mailcímre – mondta lapunknak Wolf Katalin, a pályázatot lebonyolító Szepes Gyula Művelődési Központ igazgatója.

Nemcsak a fotókat fogadják szívesen, hanem azon környékbeli állatvédő szervezetek jelentkezését is, számukra ugyanis standot biztosít a művelődési központ a szeptember 3-i Érdi Napok Fesztiválon, hogy bemutatkozhassanak a nagyközönség előtt. Már vannak jelentkezők, de további érdeklődőket is szívesen fogadnak – tette hozzá Wolf Katalin, emlékeztetve arra: ezt a lehetőséget korábban is biztosították a hasonló rendezvényeken.

A Pózolj, fotózz, segíts! Fotópályázatról bővebb információt a művelődési központ honlapján, az Érdi Napok Facebook-profilján, valamint az Érdmost weboldalon kaphatnak az érdeklődők.

Címkék