Magyarok Vására az Érdi Napokon

Az érdi utcabál elmaradhatatlan része hosszú évek óta a vásár. Azonban idén ezt is “újratöltötték” a szervezők tartalommal, hiszen ahogyan megújult az utcabál programja, úgy idén a kirakodó vásár is újjászületik, hiszen kizárólag magyar termékekből válogathatnak mindazok, akik kilátogatnak szeptember 3-án Érd Főterére. 

Hasonló tartalmaink:

A szervezők idén a Magyarok Érdi Vásárát rendező Éltető Értékeinkért Egyesületet kérték fel arra, hogy az ÉNFESZT-en legyenek jelen kirakodó vásárral. Az egyesület célul fogalmazta meg, hogy kizárólag a Kárpát medencében előállított termékek árusíthatók, amelyek tartalmukban, küllemükben, díszítésükben hordozzák a magyar kulturális értékek jegyeit. A büfés szolgáltatók esetében pedig csak olyan élelmiszer értékesíthető, ami hazai termesztésű, természetes alapanyagokból előállított, mesterséges színezéktől, ízfokozóktól, és állományjavítóktól mentes.

Szabóné Vas Lenke a vásár főszervezője az Érd FM-nek elmondta, hogy rengetegen jelentkeztek árusítás céljából, ezáltal nagyon változatos és színvonalas vásár jön létre szeptember 3-án. A hagyományos Magyarok Érdi Vásárához képest ezúttal a büfések vannak többségben, hiszen a fesztivál jelleg megkívánja, hogy minél többféle magyaros ételt, s italt lehessen kóstolni.

Ugyanakkor lesznek kézműves termékek is és a Magyar Földrajzi Múzeum kertjében fel fogják állítani a népi játszóudvart is, ahol a gyerekek érdekes, nekik való programokon vehetnek részt!

Hallgassa meg riportunkat a szervezővel!

Címkék