Csillaghúr és barátai Érden

Csillaghúr és barátai címmel zenés, interaktív könyvbemutatót tart Sás Károly és Sás Ildikó a Csuka Zoltán Városi Könyvtár Gyermekkönyvtár részlegében szerda délelőtt 10 órától a gyerekeknek.

Hasonló tartalmaink:

Sás Károly pedagógus, író, zeneszerző és dalszövegíró 2011-ben alapította a Csillaghúr zenekart, ahol billentyűs hangszeren játszik. Szerzeményein legerősebben az ősi magyar népzene, a pentaton hangzásvilág hatása érződik. Sok hangszeren játszik és folyamatosan újabbakkal is megismerkedik. Zenei tankönyveit ismerik és használják az országhatáron túl is. A zenekar történetében nagy fordulópontot jelentett, amikor lánya, Sás Ildikó is bekapcsolódott a munkába.

Sás Ildikó születésétől a zene világában él, zeneszerzéssel felnőtt kora óta foglalkozik. Saját dalait tartalmazó albuma 2002-ben jelent meg, de közös munkája édesapjával 2013-ban a Csillaghúr és barátai „mesekönyv mellékletes” CD kiadásával kezdődött. Ildikó énekli a dalokat és a mesekönyvben lévő illusztrációkat is ő készítette.

„Csodálatos érzés édeasapámmal együtt dolgozni, aki annak idején édesanyámmal együtt bölcsőmbe rakta a zene és a könyv szeretetét. Csodálatos látni a sugárzó gyermekarcokon, hogy ez a szeretet tovább adható. Mindaddig, amíg gyermekeink szemében mosolyt látunk, jó úton járunk!”- mondta el Ildikó az édesapjával való közös munkáról.

csillaghur.hu

Címkék