Elkezdik a lányok is

Alig fél éve történt, hogy néhány érdi lány megkereste az Érdi VSE vezetőségét, azzal a szándékkal, hogy szeretnének egyesületi szinten focizni. Azóta már néhány felkészülési mérkőzést is vívtak, de vasárnap élesben tesztelhetik magukat.

Hasonló tartalmaink:

Az Érdi VSE női labdarúgó csapata vasárnap az Ercsi úti sporttelepen 12 órakor lép pályára a Zsámboki SE ellen a Pest Megyei Kupa első fordulójában.

A sorozat első fordulójában huszonkét csapat érdekelt, az Érdi VSE mellett a Tárnok KSK és a Törökbálinti LASE is szerepel a sorozatban. A tárnokiak vasárnap 13 órától a KDSE-Váci Reménységet fogadják.

Hegedűs Csaba, a lányok edzője korábban négy évig Tárnokon dolgozott. Ezúttal nem fogalmazott meg elvárásokat, hiszen az első fél évnek az összeszokásról és a fejlődésről kell szólnia, hiszen szinte az alapokról kezdte a csapat a labdarúgást.

A nők háromnegyed pályán (tizenhatostól tizenhatosig) kétszer negyven perces mérkőzéseket játszanak öt méter széles és két méter magas kapura, kilenc játékossal.

A lányok a Pest Megyei első osztály nyugati csoportjában lesznek érdekeltek a bajnokságban. Először szeptember 18-án, vasárnap 16 órától a Törökbálinti LASE otthonában játszanak. A kupameccs után első hazai mérkőzésüket szeptember 25-én játsszák, amikor a Szigetszentmiklósi TK-t fogadják.

A Pest Megyei 1. osztály nyugati csoportjában tíz csapat vesz részt.

A Pest Megyei 1. osztály nyugati csoportjának mezőnye, nők:

Érdi VSE, Gödi SE, Halásztelek FC, KDSE-Váci Reménység, Ócsa SE, Piliscsaba SE, Szigetszentmiklósi TK, Tárnok KSK, Törökbálinti LASE, Vác-Deákvár SE.

Címkék