„A megnyitóra elég jó ellenfél lenne az FC Barcelona”

0908_foci_arenapromo

Csintalan Csaba (középső sor, jobbról a harmadik) az FC Barcelona ellen nyitná meg az Érdi VSE sportközpontját

Limperger Zsolt gárdájához a nyáron négy játékos érkezett, a csapat mégis öt taggal bővült, hiszen Bozsoki Imre, Melczer Vilmos, Németh Gábor Vince és Tárkányi Gergely mellett a korábban Törökbálinton játékosként, játékos-edzőként és vezetőedzőként is dolgozó Csintalan Csaba az új szezontól asszisztens-edzőként segíti a vezetőedző munkáját.

Az asszisztens-edző az Érd FM 101.3 Aréna sportmagazinjában mesél feladatairól, a felkészülésről, az eddig hibátlan bajnoki szereplésről, mivel az Érdi VSE tizenhat lőtt és két kapott góllal tizenöt szerzett ponttal vezeti a harmadosztály nyugati csoportját. Csintalan Csaba beszámol továbbá az eddigi eredmények adta önbizalomról, s az ezzel kapcsolatos teendőkről, hiszen a labdarúgókat ilyenkor „két lábbal a földön kell tartani”.

Limperger Zsolt segítője megosztotta az Érd FM-mel, hogy már nagyon várják, hogy elkezdődjön az új multifunkcionális sportközpont építése, s – mint mondta – a megnyitóra elég jó ellenfél lenne az FC Barcelona.

Az Érd FM 101.3 Aréna című kétórás sportműsora minden szombaton 16 órakor kezdődik.

Az Érdi VSE legközelebb szombaton 16.30-kor lép pályára a Csepel FC otthonában, majd szeptember 14-én a Magyar Kupában a legjobb 64 közé kerülésért a megyei elsőosztályban szereplő Taksony SE-nél vendégeskedik. Ezt követően szeptember 17-én a Kaposvári Rákóczit fogadja az Ercsi úti sporttelepen.

Hasonló tartalmaink:
Címkék