1×30=11, 1×20=10. Mi az?

Első blikkre egy csúnyán elrontott matematika példának tűnhet, valójában az ÉRD női kézilabda csapatának mérkőzéséről van szó, ugyanis Szabó Edina együttese Zalaszentgróton zárta bajnoki felkészülését, ahol a Zalaszentgróti KC-t 30 perc alatt 21–11-re, a Hévíz együttesét 20 perc alatt 15–5-re győzte le a 40 millió forintból felújított zalaszentgróti csarnokavatón.

Hasonló tartalmaink:

A zaol.hu tudósításából kiderül, hogy a zalaszentgróti csarnok pályája új borítást kapott, s négy öltözőt is felújítottak. A Zalaszentgróti KC a helyi önkormányzattal és a megyei kézilabda-szövetséggel karöltve tao-s pénzből renoválta a létesítményt. A megnyitón részt vett a zalaszentgróti születésű, 150-szeres válogatott kiválóság, Tóth Tímea is, aki nem mellesleg 2010 és 2013 között erősítette Szabó Edina gárdáját, s 37 mérkőzésen 368 gólig jutott.

Az ÉRD egyébként már pénteken megérkezett a felkészülési mérkőzés helyszínére, ahol szombat délelőtt teljes keretével tartott nyilvános edzést, majd a megyei bajnokságban szereplő Zalaszentgróti KC-val kezdte az avatómérkőzést, ahol 21–10-re nyert, s a szünet után az előzetes megegyezés szerint a második félidő húsz percig tartott az NB II (harmadosztály) délnyugati csoportjában érdekelt Hévíz SK ellen, amelyet Janurik Kingáék 15–5-re nyertek.

Fotó: zaol.hu/Szekeres Péter

Címkék