Termelik az érmeket

Két arany-, és egy ezüstérmet hozott az Érdi Spartacus birkózóinak a Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Bajnokság, míg a területi bajnokságon tíz éremig jutottak.

Hasonló tartalmaink:

Az Egerben, az Eszterházy Károly Egyetem Sportcsarnokában rendezett 2016-os MEFOB-on női és férfi kötött-, illetve szabadfogású birkózók mérték össze tudásukat. Az érdi színeket négyen képviselték, Dénes Mercédesz az 55 kilogrammosoknál, Váncza Ivett az 53 kilósoknál szerzett aranyérmet, míg kötöttfogású 80 kilogrammban Sárosi János ezüstéremig menetelt, továbbá szabadfogású 85 kilóban Illés Lajos az ötödik, pontszerző helyen végzett.

A Dunaújvárosban rendezett Tombor István Emlékversenyen belül tartották a diák I. és diák II., illetve serdülő területi bajnokságot a Közép-Magyarországi régióban. Az érdiek közül diák II-ben Feik Lázár (32 kg) és Gazsi Máté (38 kg) második, Bákai Ferenc (35 kg) harmadik, Cser Barnabás (42 kg) negyedik, Hermann Norbert (46 kg) ötödik lett. A diák I-es kategóriában Nedvig Máté (32 kg) aranyérmet szerzett, Krausz István harmadik, Sipos Alex ötödik lett az 54 kilogrammos súlycsoportban, továbbá a +85 kilósoknál Nagy Gergő szerzett egy ezüstérmet.

A serdülőknél Mezei Patrik (69 kg), Végh Artúr (85 kg) és Varga Dániel (100 kg) nyakába is aranyérem került, míg Mezei Dominik (63 kg) második helyen

Címkék