Nagy zakók

Nem volt túlságosan kedvező az Érdi VSE utánpótlás csapatainak a hétvége, az U19-es, az U17-es, az U15-ös és az U14-es gárda is vereséget szenvedett. A női csapat hazai pályán kapott ki 4–2-re a Szigetszentmiklóstól.

Hasonló tartalmaink:

Az Érdi VSE U19-es gárdája az NB III középnyugati csoportjában óriási pofonba szaladt bele. A hazaiak 21–0-ra kaptak ki a Dunaújváros PASE Akadémiától. A vendégeknél Polácsek Patrik és Rajszki Áron is egyaránt nyolcszor volt eredményes.

A Diósd korosztályos együttese a Főnix-Gold FC-től szenvedett 4–1-es vereséget Székesfehérváron, míg a Százhalombattai VUK SE 2–2-es döntetlent ért el a Dunaharaszti MTK vendégeként.

Az azonos bajnokságban, ám eggyel fiatalabb korosztályban, az Érdi VSE U17-es csapata 2–1-re kapott ki a dunaújvárosiaktól, itt a százhalombattaiak 3–2-re nyertek, míg a diósdiak 3–1-remaradtak alul.

Az NB II középnyugati csoportjának 5. fordulójában az U15-ös érdi együttest 8–3-ra múlta felül Dunaföldváron a Holler UFC. A Törökbálint 5–1-re kapott ki a Budakeszi LA-tól honi környezetben. A Budaörs pedig 2–1-re nyert idegenben.

Az U14-es korosztályban a Holler UFC 14–0-ra győzte le az Érdi VSE-t, míg a Törökbálint 8–0-ra kapott ki, a Budaörs pedig 4–1-re győzött.

A Pest megyei női labdarúgó bajnokság nyugati csoportjában az Érdi VSE a szünetben már 3–0-s hátrányban volt a Szigetszentmiklósi TK elleni hazai mérkőzésen, végül Hegedűs Csaba lányai 4–2-re kaptak ki.

Fotó: freeimages.com

Címkék