Közösségi szolgálat, együttműködési nap és DENIZ koncert az Érd Arénában

2016. október 8-án 9–től 12 óráig a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, további rendvédelmi szervek és Érd Megyei Jogú Önkormányzata segítségével az ÉRD Aréna ad otthont az együttműködési gyakorlatnak iskolás gyermekek számára.

Hasonló tartalmaink:

A rendezvény célja, hogy a tanulók megismerkedjenek a rendvédelmi szervek munkájával, ahol az érettségihez szükséges kötelezően előírt közösségi szolgálatot teljesíthetik, illetve kedvet kaphatnak eme szakmák tanulásához.

Az esemény másik célja megmutatni, hogy történik a tömegrendezvények biztonságos lebonyolítása.

A Pest Megyei és helyi szervezetek színes és nem mindennapi bemutatókkal vonulnak fel a rendezvényen. A szervezetek gyakorlatain kívül az ÉRD női kézilabda játékosaival is találkozhatnak a gyerekek. A rendezvényen fellép DENIZ, a népszerű magyar rapper, aki a Csoda és a Halhatatlanok című számával vált méltán híressé.

Tervezett program:

  1. 9:00 – 9:10             Ünnepélyes megnyitó
  2. 9:15 – 9:45             DENIZ koncert
  3. 9:45 – 10:00          Az ÉRD Aréna kiürítési gyakorlat ( a gyerekeket a menekülőútvonalakon keresztül a rendvédelmi szervek dolgozói kísérik ki a létesítményből )
  1. 10:00 – 12:00        Az ÉRD Aréna parkolójában kültéri programok ( lövészbemutató, kutyás bemutató, tűzoltó bemutató, az ÉRD női kézilabda csapat lányaival közös labdajáték )

A kültéri helyszínen eközben a támogató szervek sátrainál is tájékozódhatnak a gyerekek a működésükről, a közösségi szolgálat letöltésének módjáról )

A belépés díjmentes!

Címkék