Ismét összefognak a szurkolók

Újabb nemes cél vezérli az ÉRD női kézilabda csapatának szurkolóit, az Orange Dragons Szurkolói Club összefog a Győri Audi ETO KC szimpatizánsaival és egy gyömörei családnak kezdeményez gyűjtést.

Hasonló tartalmaink:

Múlt csütörtökön kigyulladt Gyömörén egy családi ház, amelyben a tűzeset idejében csak az édesapa volt otthon húsz hónapos fiával, és az ablakon keresztül menekültek az égő házból. Az édesanya éppen másik gyermekükkel, féléves lányukkal védőnőnél volt. A teljesen leégett házon a családnak nem volt biztosítása, így ideiglenesen rokonaiknál laknak, de attól félnek, hogy elveszik tőlük gyerekeiket.

Mire a tűzoltók kiértek, az egyik szoba és a nappali teljesen kiégett, a tetőszerkezet is jelentősen megrongálódott.

Az apa alkalmi munkákból tartja fent a családot, mivel felesége epilepsziás, így egyedül nem tudja ellátni gyermekeiket.

Az ÉRD szurkolói a győriekkel közösen adománygyűjtésbe kezdtek, mindenki tetszés szerinti összeggel csatlakozhat, melyből építőanyagot vesznek a szurkolók. Endrész Csaba, az ÉRD törzsszurkolójának tájékoztatása szerint az áldozatoknak gipszkartonra, festékekre és építőanyagra lenne szükségük, így a szurkolók által összegyűjtött pénzből ezt megveszik és eljuttatják a gyömörei családi házhoz.

Az adományokat az ÉRD vasárnapi, Issy Paris Hand elleni EHF-Kupa mérkőzése előtt adhatják le Endrész Csabánál, a szurkolói klub vezetőjénél, illetve ugyanőt a +36-30/503-3508-as telefonszámon lehet elérni.

Az érdi szurkolók már többször is jótékonykodtak, volt, hogy az Érdi Móra Ferenc Általános Iskolát festették ki, tették rendbe, volt, hogy beteg gyerekek javára szerveztek gyűjtést és volt, hogy a Dizseri Tamás Habilitációs Intézetbe látogattak el, de a tragikus autóbalesetben elhunyt három debreceni szurkoló családjának megsegítésére szervezett aukcióra is felajánlottak egy ÉRD mezt.

Címkék