Halmozták a kiváló eredményeket

1012_dijugratas_4

Frank Dániel tavaly kezdte a díjugratást, ő is hiba nélkül zárta a versenyt.

Az országos bajnokság első napján Kállai Csenge nyerte a kezdő díjugrató stílusbajnokságot Aramisz-B nevű lovának nyergében, s 8.6-os pontszáma a versenynap legjobbja volt. Ebben a kategóriában Major Anita Frankyvel állhatott a dobogó legalsó fokára, ő 8.4-es stílusponttal zárt a harmadik helyen.

Hasonló tartalmaink:

A haladó stílusbajnokság élén is érdi végzett, hiszen Simon Zsófia Zoé szintén Frankyvel nyerte meg a versenyt.

A második napon Rieder Nikolett Guccival, Frank Dániel pedig Daisyvel lett leggyorsabb akadályhiba nélkül, továbbá Frank Dániel Szemérmetlen nevű lovával harmadik helyen végzett.

A balatonvilágosi Póni Klub Országos bajnokság záró napján Rieder Nikolett ismét győzött, hiszen hibátlanul lovagolt. Az eredményhirdetésnél az ifik között meg is nyerte a kezdő díjugratók bajnokságát, míg Kállai Csenge negyedik, Frank Dániel ötödik lett.

1012_dijugratas

Rieder Nikolett Guccival nem tudott hibázni.

A kezdő díjugrató bajnokság póni kategóriájában Frank Dániel ezüstérmet szerzett, míg a haladó ifik között Simon Zsófia Zoé bronzérmes lett.

Pillár-Bán Csenge a gyerek díjlovasoknál lett aranyérmes, míg Gajár Nikoletta az ifi díjlovasok között végzett a harmadik helyen.

1012_dijugratas_3

Simon Zsófia Zoé Frankyvel nem talált legyőzőre.

Az Ördöglovas SE a csapatok összevetésében a negyedik helyen végzett.

„Nagyon jól éreztük magunkat a versenyen. Ügyes lovainknak és lovasaiknak köszönhetően volt bőven lehetőségünk tapsolni, sikítani. Minden versenyszámban, amiben elindultunk fel is álltunk a dobogóra.” – írja az ordoglovas.hu.

Az érdi klub tavaly nem adott országos bajnokot, ám 2014-ben póni és nagy ló kategóriában is a dobogó tetején álltak. A következő időszakban tervek között szerepel az is, hogy a gyerekek és ifik úgy nevezett rajt-engedély vizsgát teljesítsenek, és ezután hivatalos versenyeken, a felnőttekkel mérhessék össze tudásukat.

A téli időszakban fedeles versenyeken való részvétel a csapat terve.

Fotók: ordoglovas.hu

Címkék