Földhivatali szál az érdi ingatlanügyben?
Földhivatali szál az érdi ingatlanügyben?

Szoros rokoni kapcsolatban áll az utóbbi napokban elhíresült érdi ingatlanügyben érintett Rostás család az Érdi Járási Hivatal Földhivatali Osztályának egyik munkatársával, aki hozzáférhet ingatlanokról szóló információkhoz. A házra hétfőn Molotov-koktélt dobtak, a rendőrség emberölés kísérlete miatt jelenleg is nyomozást folytat.

Hasonló tartalmaink:

Mint arról több sajtóorgánum is beszámolt, a Rostás család több tagja augusztus végén beköltözött egy érdi ingatlanba, egy vitatott csereszerződésre hivatkozva, amit a ház egyik tulajdonosával, az elvált házaspár férfi tagjával kötöttek. A házfoglalást követően a férfi volt felesége többször is kihívta a rendőröket, állítása szerint a beköltözők megfenyegették, zaklatták, végül menekülnie kellett saját otthonából. Információnk szerint a nő azóta el is költözött a házból.

Sajtóértesülések szerint az elmúlt időszakban több hasonló ingatlanszerzés is történt Érden. Ebből a szempontból is érdekes lehet, hogy az ÉrdMost tudomása szerint a Rostás családdal szoros rokoni kapcsolatban áll az Érdi Járási Hivatal Földhivatali Osztályának egyik munkatársa, aki akár ingatlanokra vonatkozó információkhoz is hozzáférhetett.

Úgy tudjuk, hogy az érdi rendőrkapitányság új vezetője, dr. Szellák Norbert rendőr őrnagy kiemelten kezeli az ügyben folytatott nyomozást.

Fotó: mti.hu/ Mihádák Zoltán

Címkék