Bognár György lett a Budaörs vezetőedzője

November elsején távozott a Puskás Akadémia FC labdarúgó csapatától a szakmai igazgató, Bognár György, a vezetőedző, Szíjjártó István és a kapusedző Disztl Péter is, de előbbi nem maradt sokáig munka nélkül, hiszen pénteken a Merkantil Bank Liga NB II 18. helyén álló vezetőedzője lett – jelentette be a döntést a klub hivatalos honlapja, a bsc1924.com.

Hasonló tartalmaink:

„Az ötvenöt éves szakember részt vesz a napi munkában, de a hátralévő öt (őszi –a szerk.) fordulóban a csapatot továbbra is a megbízott edzőpáros Kovács László, és Márkus Tibor irányítja majd.” – írja a klub honlapja.

Bognár György a magyar válogatottban 1985 és 1994 között 50 alkalommal szerepelt és 7 gólt szerzett. Tagja volt az 1986-os mexikói világbajnokságon szereplő csapatnak, edzőként a BVSC-nél, MTK-nál, Sopronban, a REAC-nál, a Honvédnál, az FC Felcsútnál, a III. kerületi TVE-nél, a Bajai LSE-nél és a Csákvári TK-nál is dolgozott, utóbbinál később szakmai igazgató lett, majd innen a Puskás Akadémia FC szakmai igazgatójaként folytatta egészen november első napjáig.

A Budaörs megüresedett vezetőedzői posztjával kapcsolatban korábban több hír is volt, hogy a Nyíregyháza Spartacustól távozó Mátyus János veszi át Miskei Attila helyét, de a klub vezetősége végül Bognár mellett döntött.

A Budaörs az NB II 16. fordulójában, vasárnap hazai pályáján, Csákváron fogadja a HR-Rent Kozármisleny együttesét.

Fotó: bsc1924.com

Címkék