Tűzifasegély rászorulóknak

25-30 rászoruló kapott ingyen tüzelőt hétvégén. Az Érdi Szociális Gondozó Központ a Szent Vitus Alapítványtól kapta azokat a farönköket, amit a központ udvarán aprítottak fel önkéntesek segítségével, és vitték ki egyedül élő idős, beteg embereknek.

Hasonló tartalmaink:

Aradszki András államtitkár, aki szintén részt vett az akcióban, a helyszínen kiemelte: rendkívül sokan vettek részt ebben az akcióban, ami a fát ajándékozó Szent Vitus Alapítvány jóvoltából valósulhatott meg.

A fővárosi Szent Vitus Alapítvány jóvoltából mintegy harminc érdi rászoruló juthatott fához szombaton: az alapítvány 500 mázsa fát vásárolt az érdi idős, illetve egyedülálló, illetve sérült, beteg rászorulók részére, amit a Topoly utcai idősotthon kertjében fűrészeltek és hasogattak fel, majd raktak teherautóra és szállítottak házhoz önkéntesek.

Az akcióban az egyházak, civil szervezetek, a gondozóközpont, az Ifjúsági Önkormányzat önkéntesei, valamint önkormányzati képviselők mellett részt vett Aradszki András államtitkár és Simó Károly alpolgármester is.

Címkék