Oda állítanak traffipaxot, ahová kérjük

Az Érdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya rendszeresen tart sebességellenőrzést illetékességi területén. A statisztikai adatok ugyanis azt támasztják alá, hogy a balesetek bekövetkezésének egyik fő oka általában a gyorshajtás. Kedden délelőtt lakossági kérésre az Alsó utcában ellenőriztek a rendőrök.

Hasonló tartalmaink:

A rendőrség előre meghirdetett helyen és időpontban, de olykor lakossági kérésre is végez sebességellenőrzést, ha egy adott útszakaszról több alkalommal bejelentés érkezik. Kürti István az Érdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának vezetője elmondta, hogy az Alsó utcában szerencsére nem szoktak balesetek történni, ami egyébként indokolná, hogy kiszűrjék a szerencsétlenséget okozó gyorsan haladó járműveket, azonban több bejelentés is érkezett az ott élőktől, hogy száguldoznak az arra járó kocsik.

Az ellenőrzés során megállapítható volt, hogy délelőtt és kora délután nagyobb volt a forgalom az átlagosnál, de arról, hogy rendszeresek lesznek-e a jövőben az Alsó utcában a mérőszeres ellenőrzések, csak az összesített adatok után dönt majd az érdi kapitányság.

Címkék