Pódium-est a könyvtárban

Megtartotta hagyományos Pódium-estjét a Poly-Art Alapítvány a Csuka Zoltán Városi Könyvtárban. A rendezvényen ez alkalommal az „IRKA antológia 2016” alkotó mutatkoztak be, valamint Votin József zsebkönyvét mutatták be az érdeklődőknek az esten.

Hasonló tartalmaink:

 

A Poly-Art Alapítvány alapcélkitűzése, hogy lehetőséget biztosítson a tagoknak a nagyobb közönség előtti bemutatkozásra és műveik szélesebb körben való megismertetésre. A Pódium-est egy hagyományos eseménye az alapítványnak, ahol a páratlan években a Poly-Art közössége mutatkozhat be, a páros években pedig az Irodalomkedvelők-klubjának írásai jelennek meg, így ez az év most az irodalomról szól, a klub antológiáját vehették kezükbe az olvasók.

Az antológiában közel ötven szerző művei szerepelnek – mondta el Somfai István a Poly-Art Alapítvány elnöke. És vannak benne képzőművészeti alkotások is, mégpedig a Képzőművészek Érdi Közössége (KÉKEK) alkotásai – tette hozzá Somfai István.

Szabad témaválasztás volt, így a legkülönfélébb olyan alkotások találhatók a kiadványban, amelyek máshol még nem jelentek meg. Minden évben megjelenik egy zsebkönyv is, a mostani, 22. kötet Votin József történelmi visszaemlékezéseiből válogat Gyermekmesék-felnőtteknek címmel.

Címkék