Jobbátlövővel erősített az ÉRD

Az erdmost.hu információi szerint húszéves jobbátlövővel erősítette meg keretét az ÉRD női kézilabdacsapata, amely másfél éves kölcsönszerződést írt alá a közvetve a Győri Audi ETO KC-tól, közvetlenül a Mosonmagyaróvári KC SE-től érkező Kiss Nikolettel. Értesülésünket az ÉRD elnöke, Tekauer Norbert is megerősítette.

Hasonló tartalmaink:

Kiss Nikolett az elmúlt szezonokban a mosonmagyaróváriak meghatározó embere volt. Pályafutását a Ferencvárosban kezdte, majd még utánpótláskorú játékosként Győrbe igazolt, ahonnan többször is kölcsönbe került a fiókcsapatnak számító Mosonmagyaróvári KC SE-hez. A 2015/2016-os szezonban az MKCSE színeiben harminc mérkőzésen százkilenc gólt szerzett.

2016 nyarán a mosonmagyaróváriaktól visszatért Győrbe, ám ismét kölcsönbe került, ahol az eddigi idény nyolc meccsén tizennégy gólt szerzett a bajnokságban, valamint a Magyar Kupa második és harmadik körében összesen kilencszer volt eredményes.

Kiss Nikolett korábban az ifjúsági-válogatottban is szerepet kapott, majd februárban, az akkor még Elek Gábor és Ambros Martín által irányított magyar felnőtt válogatott huszonnyolc fős bő keretébe is meghívták, de az Európa-bajnoki selejtezős mérkőzésekre már kikerült a nemzeti együttesből.

Kiss Nikolett másfél éves, azaz a 2017/2018-as szezon végéig szóló kölcsönszerződést írt alá az ÉRD női kézilabdacsapatával, amely jelenleg a Győr mögött a második helyen áll a bajnokságban.

Címkék