Barjánék győztek!

Az ÉRD utánpótlás játékosai a felnőtt csapattal kiegészülve közös sorversennyel és ajándékozással ünnepelték a Karácsonyt, és búcsúztatták a 2016-os évet – számolt be róla a handballerd.hu.

Hasonló tartalmaink:

A kézilabdások számára ugyan a szezon szeptemberben kezdődik, és májusban ér véget, de a 2016-os év lezárásának ünnepségére a klub apraja-nagyja összegyűlt az ÉRD Arénában, és egy közös játékos versennyel búcsúztattuk a naptári esztendőt. Az NB I-es felnőtt csapat tagjaitól egészen a legfiatalabb játékosig – aki 2009-ben született –, több mint 160-an mutathatták meg, hogy az utánpótlásedzők, Maurer Szandra és Farkas Roland által összeállított gyakorlatokban mennyire ügyesek. A különböző korosztályokból álló vegyes csapatok kapitányai az NB I-es együttes lányai voltak, akik buzdították, segítették a kisebbeket, akárcsak egy tétmérkőzésen egymást. Persze most nem az eredmény, sokkal inkább a jókedv, és az élmények gyűjtése volt a lényeg. A verseny végeztével következett az eredményhirdetés, ahol a klubelnök Tekauer Norbert adott át minden játékosnak egy-egy ÉRD tollat, az első három helyezett csapat tagjainak pedig plusz ÉRD ajándéktárgyakat.

A sorverseny első helyezettje szoros csatában Barján Bianka csapata lett, az Andjela Bulatovic által vezetett csoport előtt, a harmadik helyezett pedig Gulyás Vanda gárdája lett. Ezzel azonban nem ért véget az ajándékozás, hiszen kulacs és vitaminok is jutottak mindenkinek, valamint a finom szaloncukorból és mandarinból is szemezgethettek a gyerekek. Végezetül egy közös vacsorával zárult az ünnepség, amely ismét felejthetetlen élmény volt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Címkék