Már megint a legsikeresebb év
Már megint a legsikeresebb év

Némileg elcsépelt dolognak hangozhat, de nem az. Az ÉRD női kézilabdacsapata ismét felülmúlta eddigi teljesítményét, s ha rátekintünk a 2016-os évre, akkor immár sokadszor egymás után, kijelenthetjük, ismét ez az év volt a legsikeresebb.

Hasonló tartalmaink:

Hogy mégis mennyire volt jó ez a 2016-os naptéri év, azt Rácz Marianne, az ÉRD kapusedzője és Tekauer Norbert klubelnök mondta el.

Mindig előrébb. Az ÉRD egy kellően maximalista klub, amely évről évre fejlődik mind az eredményekben, mind a mutatott játék tekintetében.

Kisfaludy Anett a svédországi női kézilabda Európa-bajnokság legtöbbet foglalkoztatott magyar játékosa lett, Janurik Kinga pedig a legjobb védési mutatót csinálta a kontinensviadalon. Emellett az ÉRD magyar válogatott játékosainak fejlődését mutatja, hogy Katarina Krpezs-Slezák a szerb válogatott csapatkapitánya lett, míg Mireya González a spanyolok alapemberévé nőtte ki magát.

December 30. és február 15. között, azaz hat hét alatt tizenhárom meccse lesz az ÉRD női kézilabdacsapatának, hiszen a klub az EHF-Kupa csoportkörében hat meccset játszik, a Szeged elleni Magyar Kupa találkozó és bajnoki mérkőzések mellett. Ezt a kettős, vagy hármas terhelést nem könnyű bírni, de a klub mind a háttérben, mind a csapat körül azon dolgozik, hogy minden feltétel ideális legyen.

A város ékköve. Tulajdonképpen így lehetne jellemezni az ÉRD női kézilabdacsapatát, hiszen az elmúlt évek sikerei által már az ország minden területén a kézilabdaegyüttes jut az emberek eszébe, ha meghallják Érd városának a nevét. De hogy milyen érzés ez egy klubelnöknek, illetve egy sportdiplomatának, azt Tekauer Norbert klubelnök és Rácz Marianne, kapusedző mesélték el.

Az ÉRD női kézilabdacsapata legközelebb december 30-án lép pályára, amikor a Győri Audi ETO KC-hez látogat, majd január 4-én a Magyar Kupa negyedik fordulójában a Szegedi NKKSE vendége lesz. Ezt követően január 7-én a Rosztov-Donhoz látogat a klub.

Címkék