Változások Budaörsön

Egyelőre egy távozóról és egy érkezőről adott tájékoztatást a labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II 17. helyén álló Budaörsi SE.

Hasonló tartalmaink:

A klub honlapja, a bsc1924.com azt írja, a klub közös megegyezéssel szerződést bontott Bogáti Péterrel. A középpályás a 2016/2017-es szezon őszi évadában lejátszott húsz meccsből tizenháromszor kezdőként, háromszor csereként állt be. Bogáti Péter tavaly még alapembere volt az akkor remeklő BSC-nek, hiszen huszonhét meccsre nevezték, ebből hússzor kezdőként, ötször csereként kapott lehetőséget, s ötször volt eredményes.

Bogáti 2014 nyarán került Budaörsre, az akkor az NB III Nyugati csoportjában szereplő gárdához, s 68 bajnokin tizennyolc gólt szerzett.

Viszont akad érkező is Bognár György együttesénél (aki idén már hivatalosan is vezetőedzőként fog ténykedni, hisz eddig Márkus Tibor és Kovács László tartották az edzéseket), ugyanis az őszi idényt az Aqvital FC Csákvárnál töltő Horváth Roland a budaörsieknél folytatja pályafutását. A 22 éves játékos ugyan kezdőként csak ötször, illetve csereként kilencszer kapott lehetőséget, ám ezek alatt kétszer is eredményes volt.

A Budaörs január másodikán kezdte meg a felkészülést a tavaszi évadra. A másodosztály küzdelmei február 19-én indulnak, amikor a 21. fordulóban a BSC a Swietelsky Soproni VSE-t fogadja.

Fotó: bsc1924.com

Címkék