Új év, új játékos, újdonságok
Új év, új játékos, újdonságok

A PC Trade Szeged KKSE elleni Magyar Kupa-mérkőzéssel kezdte meg a 2017-es naptári évet az ÉRD női kézilabdacsapata, amelyet „mintha kicseréltek volna” szilveszter után – legalábbis a mezt biztosan.

Hasonló tartalmaink:

Merthogy a Tisza-partiak elleni 33–14-re megnyert találkozón egy új szerelésben léptek pályára Szabó Edina mezőnyjátékosai. A mez valamelyest az eddigi két összeállítás egyvelege, merthogy a színek a hazai mezt (narancssárga-fekete), de azok eloszlása az idegenbelit (fekete-zöld) tükrözik.

0105_ilyenvolt

Ilyen volt a hazai…

0105_ilyenvolt_v

…és az idegenbeli szerelés

0105_ilyenlett

Az új év pedig új mezt is hozott

De nem csak ez volt az újdonság, hanem a közvetve a Győri Audi ETO KC-től, közvetlenül a Mosonmagyaróvári KC SE-től a 2016/2017-es szezon végéig kölcsönbe érkező horvát kapus, Zeljana Stojak is, aki átigazolása után rögtön egy nappal már bemutatkozott új csapatában. A 22 éves kézilabdázó parádésan kezdett, a 42. percben beállása után egymás után hat védést mutatott be és végül kilenccel zárta a meccset (ami a másik két kapust illeti: Janurik Kinga kb. huszonkét perc alatt tíz, Szvetlana Gridnyeva kb. húsz perc alatt hatszor védett).

0105_zeljana

Zeljana Stojak kilenc védéssel debütált.

A klub már csütörtökön reggel útra kelt Rosztov-na-Donuba, miután délelőtt tíz órakor a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről indult az orosz városba Moszkván keresztül. A csapat szombaton, 15.30-kor lép pályára a Rosztov-Don vendégeként az EHF-Kupa csoportkörének első fordulójában. A találkozót a Sport1 15 órától élőben közvetíti.

Címkék