Kigyulladt egy családi ház teteje

Kigyulladt egy 140 négyzetméteres családi ház tetőszerkezete Érden, a Könyves Kálmán utcában. A kivonuló hivatásos tűzoltók három vízsugárral kezdték meg az oltást. A garázsból egy autót és több gázpalackot is kimenekítettek.

Hasonló tartalmaink:

A tűzben nem sérült meg senki – tudta meg az Érd Médiacentrum Csámpai Attilától, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől.

Pátyon is tűz volt

Nádfedésű épület és a vele egybeépített szintén náddal borított melléképület égett teljes terjedelmében péntek éjszaka Pátyon, a Fenyves utcában. A tűz átterjedt a garázs tetőszerkezetére is. Az épületben két felnőtt és egy gyermek tartózkodott, akik időben sérülések nélkül az égő házból kimenekültek és a garázsból pedig kimentették az ott parkoló gépkocsijukat. Az érdi, törökbálinti, fővárosi hivatásos tűzoltók öt vízsugár segítségével oltották el a lángokat és további két vízsugárral védték a tűz által nem érintett melléképületeket, a munkájukat a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.

A lakóház és a garázs teljesen kiégett, lakhatatlanná vált, az ott élők rokonokhoz költöztek, így lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

(Képünk illusztráció)

Címkék