Az apa és a nagymama talált rá a halott babára

A lépcső alatt található kutyaólban találtak rá a szerdán előkerült halott kisbabára – értesült az ÉrdMost.hu. Figyelem felkavaró részletek olvashatók a cikkben!

Hasonló tartalmaink:

Úgy tudjuk hárman éltek abban a házban, aminek a kertjében a nagymama találta meg a táskát, amiben a kisbaba volt. A feltételezett tettes édesanyja állítólag a hideg idő miatt a kutyáknak  akart egy melegedőt csinálni a lépcső alatt, s miközben azt pakolta, akkor vette észre a táskát, aminek kellemetlen szaga volt, ezért nem merte egyedül kinyitni. Ezután szólt lánya élettársának és a csomagot már együtt bontották ki. Megdöbbentő látvány fogadta őket, ezután értesítették a rendőrséget. Információink szerint sem a gyanúsított édesanyja, sem pedig az élettársa nem vette észre, hogy a nő terhes, pedig együtt jártak dolgozni, a nő nem hiányzott a munkából az elmúlt egy évben.

Mint arról az ÉrdMost is beszámolt a nyomozók állampolgári bejelentés alapján jelentek meg 2017. január 11-én este egy érdi családi háznál, mivel az udvaron egy csecsemő holttestet találtak. Mivel a haláleset kapcsán felmerült az idegenkezűség gyanúja, az ügyben büntetőeljárás indult.

Az adatgyűjtés eredményeként a Pest megyei nyomozók 2017. január 12-én gyanúsítottként hallgattak ki egy 37 éves nőt, aki a jelenlegi adatok szerint több mint egy évvel ezelőtt adott életet gyermekének. Az újszülöttet a szülés után azonnal megölte, majd a ház udvarán elrejtette.

A nőt bűnügyi őrizetbe vették. A nyomozó hatóság kezdeményezi előzetes letartóztatását.

FRISSÍTÉS!
Péntek délután 14 órakor előzetesbe helyezték a feltételezett elkövetőt!

Címkék