Területszerzésért folyt a játék

Megtartották a középiskolásoknak meghirdetett LAN-parti első fordulóját, amelyre tizenkettő, 3 fős csapat jelentkezett: hat a Kós Károly Szakképzőből, kettő a Gárdonyi Iskolából és négy a VMG-ből. Az ifjúsági önkormányzat által szervezett és finanszírozott vetélkedőn egy stratégiai játékban mérték össze tudásukat a résztvevők.

Hasonló tartalmaink:

A játék 100 ezer forint összértékű nyereményekért folyik. A nyertesek között a játékhoz kapcsolódó hasznos tárgyakat osztanak majd ki. Sokan segítettek, hogy a LAN-parti megvalósulhasson – közölte – mondta Balázs Bence diákképviselő, aki elmondta, hogy a Vörösmarty Gimnázium adta a termet és a technikai eszközöket.

A Vörösmarty Mihály Gimnáziumban rendezett vidám hangulatú programra nagyon sokan voltak kíváncsiak. A nézők projektoron követhették a játékot, szurkolhattak iskolatársaiknak.

12 csapatból az első fordulóból 4 jutott tovább: egy a Kós Károly Szakképző Iskolából (Minden áram egy öröm), és három a VMG-ből (Orion, Only firstrunners,Babyrage). Mivel elhúzódott a verseny, ezért két csapat a februári döntők napján játszik majd a döntőbe jutásért.

A LAN-parti egy olyan közösségi esemény, ahol a résztvevők egy helyszínen, helyi hálózatba kötött számítógépeken sokszereplős játékokat játszanak. A „helyi hálózat”angol szavainak kezdőbetűiből származik az elnevezés.

Címkék