Újabb döntetlen

1–1-es döntetlent játszott az FTC második csapatával a Népligetben az Érdi VSE labdarúgócsapata – számolt be róla a klub honlapja.

Hasonló tartalmaink:

Azt már a találkozó előtt lehetett tudni, hogy Limperger Zsolt nem számíthat vádlisérülése miatt Balázsovics Mátéra, illetve a Szolnok elleni meccsen lábujjsérülést szenvedő Kónya Benjáminra sem, így az érdiek az eddig megszokotthoz képest felforgatott csapattal kezdtek.

FullSizeRender (3)Felkészülési mérkőzés
FTC II–Érdi VSE 1–1 (1–0)

Érdi VSE: Kertész F. (Nagy E., 60.) – Ország, Csiszár (Bozsoki, 60.), Ebedli (Pintér O., 65.), Pintér N. – Pallagi, Honti – Németh G. V. (Palásthy, 60.), Melczer, Kelemen (Gyurácz B., 60.) – Koós (Tárkányi, 60.)
Gólszerzők: Szabó Norbert (38.), ill. Melczer (65. – tizenegyesből)

Nem indult kifejezetten nagy iramban a találkozó, hiszen a népligeti műfüves pálya talaja még jeges volt, ezért a találkozó első felében sok volt a pontatlanság mindkét oldalon. A csapatok pontrúgásból, illetve kontrából próbáltak helyzetbe kerülni, ám végül egy beadás után a tizenhatoson belül a jól érkező Szabó Norbert tudta bevenni az érdi kaput.

A fordulás után azonban jó állapotba került a pálya, amely által a játék lendülete is nőtt. Az érdi cserék pedig megadták a meccs iramát, s alig öt perc után Tárkányit buktatták a tizenhatoson belül, amely miatt tizenegyeshez jutottak az érdiek. A büntetőt Melczer Vilmos értékesítette. Az egyenlítés után pedig sorra támadott az érdi csapat, de győzni már nem sikerült – igaz, ahogy Limperger Zsolt is fogalmazott, ebben a ciklusban nem az eredmény, hanem a játék számít.

MESTERMÉRLEG:
Limperger Zsolt:
 A felkészülésnek megfelelő volt ez. Egy jó csapattal játszottunk. Kicsit érződött a fiúkon a rengeteg futás, amit csináltunk a héten. Most már arra is kell figyelnünk, hogy legyünk frissebbek, mint ma.

Címkék