Az NB II dobogósa ellen

Folytatja a felkészülést a február 11-i Budafoki MTE elleni Magyar Kupa-nyitányra az Érdi VSE labdarúgócsapata, amely harmadik edzőmeccsén január 28-án, szombaton a Merkantil Bank Liga NB II második helyén álló Soroksári SC ellen lép pályára.

Hasonló tartalmaink:

Az Érdi VSE elmúlt két felkészülési mérkőzésén egyaránt döntetlent játszott, először a Szolnoki MÁV FC ellen, idegenben, edzőtábor után értek el 2–2-es döntetlent Limperger Zsolt fiai, majd az FTC II ellen, a Népligetben játszottak 1–1-et.

A csapat harmadik edzőmeccsén a Soroksár SC vendége lesz (korábban úgy volt, hogy Érden lesz a két csapat találkozója), ahonnan épp a télen érkezett a támadó középpályás, Koós Gábor, de korábban még Melczer Vilmos is megfordult a fővárosi klubnál.

Az érdiektől Kónya Benjámin lábujjzúzódása miatt nem lesz bevethető, valamint Balázsovics Máté játéka is kérdéses, hiszen a fiatal csatár vádlisérüléssel küzd.

Felkészülési mérkőzések:
január 28., 11.00:
Soroksár SC–Érdi VSE
február 4., 11.00: Érdi VSE–Vác FC (Érd)

Az NB II-es Budaörs a héten az MTK Budapesttel játszott edzőmérkőzést, ahol Bognár György csapata 2–0-s félidei vezetés után 3–2-re nyert idegenben.

A budaörsieknél nagy a jövés-menés, hiszen a napokban három játékossal is szerződést bontott a klub. A kapus, Ténai Attila, a jobbhátvéd, Gál Szabolcs, illetve a középpályás, Ferkó Ádám sem a másodosztály tizenhetedik helyezettjénél kezdi meg az őszi évadot. Ellenben a Nemzeti Sport Online úgy tudja, hogy már meg is van Gál Szabolcs utódja, hiszen információk szerint a megyei rivális Ceglédi VSE-től érkezik az ugyancsak jobbhátvéd, Wild Tamás.

A Budaörstől eddig hatan távoztak a télen (Bogáti Péter, Monor; Ferkó Ádám, Ténai Attila, Gál Szabolcs, Tóth Olivér, Tulipán Ákos – mind szabadon igazolható), ám eddig csak a szintén ceglédi Horváth Gábort, illetve a Csákvárról érkező Horváth Rolandot jelentette be a klub, mint új érkezőt.

Az NB III Nyugati csoportjában szereplő Diósd is túl van két edzőmeccsen. Nahóczky Attila együttese előbb a Pénzügyőrrel játszott gólgazdag meccset, ám 4–3-as vereséget szenvedett a Diósd, majd a Dunaharaszti MTK ellen 1–0-ra kapott ki a klub.

Címkék