Ezúttal iksz

Zsinórban öt, felkészülési mérkőzésen aratott győzelem után megszakadt a Merkantil Bank Liga NB II-ben szereplő Budaörs szériája, hiszen Bognár György együttese 1–1-es döntetlent játszott hazai környezetben a harmadosztályú Hódmezővásárhelyi FC-vel.

Hasonló tartalmaink:

Csupán az első, a DVTK elleni felkészülési mérkőzését nem nyerte meg eddig a Budaörs, amely zsinórban az MTK II-t, az MTK-t, a Monort, a Jászberényt és a Hatvant is legyőzte, de a balmazújvárosi edzőtáborból való visszatérés után Bognár György csapata hazai pályán gól nélküli első félidő után 1–1-es döntetlent ért el a Hódmezővásárhelyi FC-vel.

A mérkőzés első fele a hazaiaknak sikerült jobban, de hiába dolgoztak ki több helyzetet Stieber Andrásék, ezeket nem tudták értékesíteni, majd a fordulás után a csongrádiak a 62. percben vették be a hazai kaput. Alig pár perccel később épp Stieber került helyzetbe, aki szép egyéni akció után gurított a kapu jobb alsó sarkába. A folytatásban egyik csapatnak sem sikerült gólt szereznie, így a Budaörs ezúttal nem tudta megnyerni edzőmeccsét.

Felkészülési mérkőzések:
DVTK (NB I)–Budaörs 2–0 (0–0)
MTK II (NB III)–Budaörs 2–3 (1–1)
MTK (NB I)–Budaörs 2–3 (0–2)
Budaörs–Monor (NB III) 2–1 (0–1)
Budaörs–Jászberény (NB III) 4–1 (2–0)
FC Hatvan (NB III)–Budaörs 1–2 (0–1)
Budaörs–Hódmezővásárhelyi FC (NB III) 1–1 (0–0)
Február 8., szerda, 14.00: Budaörs–RKSK (NB III)
Február 12., vasárnap, 14.00: FK Haniska (szlovák 2. liga, kelet.)–Budaörs

A Budaörs és az Érdi VSE U17-es és U16-os korosztályos labdarúgócsapatai hétvégén felkészülési mérkőzésen léptek pályára egymás ellen, ahol az érdiek 3–1-re nyertek.

Az érdi-vse.hu  azt írja, az előzetesen megbeszéltek szerint mindkét együttes az U17-es és az U16-os csapatokból összegyúrt csapatokkal állt ki. A találkozó eleje nem sikerült túl jól az érdieknek, hiszen a Budaörs megszerezte a vezetést egy érdi figyelmetlenségi hibát kihasználva, ám a kapottra rúgott góllal válaszolt, s Felde Márk egyenlített. A második félidőben aztán Dobi Richárd ugyan duplázni tudott, de megsérült és nem tudta végigjátszani a mérkőzést.

„Elsőre sokkal többet kaptam a fiúktól, mint amit vártam, akár játékban, hozzáállásban. Az első tíz-tizenöt perc kicsit nyögvenyelős volt. Ott még nem találtuk se a ritmust, se a játékot, sőt, azt mondom, hogy néhány játékos még a helyét sem, de utána helyre állt a rend és jók voltak a labdakihozatalaink. A védelmünk nagyon stabil volt, a két belső védő és előttük a szűrő nagyon jól végezték a dolgukat, egy-egy hiba becsúszott. Amit hiányoltam, hogy a labdakihozatalokban hátat fordítottunk a kapusnak, mert már az öltözőben is megbeszéltük, hogy a labdakihozatalokat lehet és kell is gyakorolni, így viszont kirúgásra kényszerítettük a kapust.” – értékelt Horváth Zoltán, az U16-os csapat edzője a klub honlapjának adott interjújában.

Felkészülési mérkőzés
Budaörs U17-U16–Érdi VSE U17-U16 1–3 (1–1)
Gólszerzőink: Felde, Dobi (2x)

Fotó: bsc24.hu

Címkék