Párizsból erősít az ÉRD?

A francia handzone.net  nevű portál információi szerint az ÉRD női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását a huszonnégy éves, négyszeres válogatott balszélső, Coralie Lassource.

Hasonló tartalmaink:

A portál úgy tudja, hogy a francia válogatott szélső nem hosszabbítja meg szerződését jelenlegi csapatával, azzal az Issy Paris-val, amelyet az ÉRD az EHF-kupa második selejtezőkörében kiejtett. Az információ szerint a fővárosi klub ugyan próbálta maradásra bírni Coralie Lassourcet, aki viszont távozni szeretne, s új állomáshelye az ÉRD lehet, a francia klub vezetői már keresik Lassource utódját.

A cikk megjegyzi, hogy a bajnokságban harmadik helyen álló érdi csapatban vannak francia kötődések Szabó Edina és Mariama Signaté személyében, valamint az azóta már csődbe ment Mios Biganostól érkező spanyol Mireya González is Franciaországból tette át székhelyét.

IMG_1878

Coralie Lassource itt még Janurik Kinga kapujára tör. Hamarosan előtte védekezik?

A honlap Lassource-t bemutató névjegye szerint már 2016 óta az ÉRD játékosa.

Coralie Lassource eddig négyszer viselte a francia válogatott mezét, s ezek alatt öt gólt szerzett. Az Európai Kézilabda Szövetség szerint 183, a Wikipedia francia verziója szerint 170, angol verziója szerint 168 centiméter magas játékos 1992. szeptember elsején született, 2008 óta az Issy Paris játékosa. Az ÉRD-nek az idei EHF-Kupa két meccsén hat, a tavalyi KEK-negyeddöntő két meccsén nyolc gólt lőtt.

Az ÉRD-ben egyébként a balszélső posztján három játékos van a keretben, Fekete Bozsana, Larissa Araújo és Takács Kitti.

Címkék