Az érdi középpályás a budafoki vezetőedző is kihagyja a visszavágót

Az Érdi VSE–Budafoki MTE Magyar Kupa mérkőzésen ember- és gólhátrányból felállva nyertek az érdiek 2–1-re, ám a visszavágót a középpályás, Kónya Benjámin kihagyni kényszerül, továbbá nem ülhet csapata kispadjára a budafoki vezetőedző, Prukner László sem.

Hasonló tartalmaink:

A 22 éves középpályás az 55. percben megkapta második sárga lapját, s a kiállítása után tíz emberrel nyerték meg a mérkőzést az érdiek, de Kónya nem csak a meccs utolsó harmincöt percét, hanem a visszavágót is kihagyja, hiszen a Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága egymeccses eltiltással sújtotta a sorozattól (a bajnokságban játszhat).

Ellenben a visszavágón a budafokiak szakvezetője, Prukner László sem ülhet le csapata kispadjára, hiszen az MLSZ szerint „mert a játékvezető ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott, a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 2 soron következő Magyar Kupa- mérkőzésre szóló eltiltást kapott.”

Emellett a Budafokot „szurkolói részéről tárgyak bedobálásáért a soron következő Magyar Kupa-mérkőzésén 1 szövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségei viselésére kötelezte.” – áll az MLSZ közleményében.

Címkék