A döntő a tét

Megnyerte az utolsó előtti fordulót a Delta RSE Érd az országos serdülő bajnokságban – számolt be közleményében a klub.

Hasonló tartalmaink:

Dömötör-Mátrai Beáta lányai a Szalayné Sebők Éva Országos Serdülő Bajnokság (OSB) 13. helyéért küzdenek idén, melynek az utolsó előtti fordulóját Szombathelyen rendezték. A Delta RSE Érd két mérkőzést játszott. Előbb a Győri DRC csapata ellen, amelyen magabiztos, 3:0-s győzelmet arattak. A forduló másik találkozója már nem volt ennyire sima. A házigazda szombathelyi sportiskola elleni összecsapás ötszettes meccset hozott, mivel az érdiek kétszer is szettelőnybe kerültek, de 1:0 és 2:1 után is visszajöttek a meccsbe a hazaiak, ám végül 3:2-re nyert a Delta, amely így veretlenül zárta a tornát.

„Örülök, hogy meg tudtuk nyerni mind a két mérkőzésünket, de nem volt könnyű dolgunk a remekül játszó hazaiak ellen. Bízom benne, hogy az utolsó játéknapon is jól teljesítünk és elcsípjük a tizenharmadik helyet.” – értékelt Dömötör-Mátrai Beáta, a Delta RSE Érd vezetőedzője.”

A csapat tagjai: Tátrai Nikolett, Tombor Bori, Tombor Szonja, Juhász Lotti, Dallos Boglárka, Fertődi Dorottya, Zsigmond Eszter, Bezúr Flóra.

Az országos serdülő bajnokság utolsó fordulóját március 6-án rendezik Budapesten, a TF csarnokában.

Címkék