Kikapott a NEKA-tól a Budaörs

Első számú válogatottja, Pálos-Bognár Barbara nélkül kapott ki tét nélküli mérkőzésen a junior-válogatottól 29–27-re a Budaörs élvonalbeli női kézilabdacsapata.

Hasonló tartalmaink:

A 2016/2017-es szezonban minden élvonalbeli csapat kötelezően játszik egy mérkőzést a junior-válogatottal Balatonbogláron, ám ezeknek a mérkőzéseknek az eredménye nem számít bele a bajnoki menetelésbe. Hajdu János szövetségi edző együttese a félidőben három góllal, 15–12-re vezetett, majd a második játékrészt ugyan egy góllal nyerték a vendégek, de így is 29–27-es vereséget szenvedtek. Igaz, Mihály Attila nem számíthatott egyik legjobbjára, Pálos-Bognár Barbarára, hiszen ő a kétnapos válogatott összetartáson vett részt Kim Rasmussen szövetségi kapitánnyal, ahol többek között négy érdi is jelen volt, hiszen Janurik Kinga, Kisfaludy Anett, Klivinyi Kinga és Kiss Nikolett is ott volt a kétnapos edzésen.

„Rendkívül hasznos mérkőzést játszottunk, fontos visszajelzést kaptam a játékosokról. Jól látszott, hogy ki az, aki képes lendíteni a játékunkon, és ki az, aki nem. Az ilyen felkészülési találkozókon nyújtott jó teljesítménnyel lehet a leginkább növelni a tétmeccseken eltöltött játékperceket. Volt, aki meggyőzött, volt, aki nem.” – idézi Mihály Attila szavait a budaorshandball.hu.

Felkészülési mérkőzés, Balatonboglár:
Női junior válogatott–Budaörs 29–27 (15–12)

Fotó: Budaörs Handball facebook oldala

Címkék