Száz új munkahelyet teremt a március 3-án nyíló Interspar

Március 3-ától várja a vásárlókat a parkvárosi hipermarket, az Iparos úton – erősítette meg a közgyűlés ülése után T. Mészáros András polgármester. Az energiatakarékos technológiákkal megvalósított új hipermarket az M7 autópálya-csomópont közelében várja a vásárlókat. Az érdi beruházás több mint 4,1 milliárd forintba került és 100 új munkahelyet is teremt.

Hasonló tartalmaink:

A városvezető szerint az elmúlt évtized alatt rengeteget fejlődött a város és 2020-ig a Modern Városok Programnak köszönhetően a további fejlesztések tesznek majd arról, hogy az érdiek életminősége javuljon. Véleménye szerint a jövő héten megnyíló Interspar pozitív változást hoz az itt élők életébe.

– Természetesen nem az a cél, hogy az érdiek csak Budapesten találják meg a számításaikat, hanem az a célunk, hogy a Modern Városok Program adta lehetőségekkel élve egy legalább 200 hektáros Ipari Parkot hozzunk létre, ahol az érdiek munkát kapnak. A megnyíló áruház és a tavaly ősszel átadott csomópont és az összes többi lehetőség, ami a 2020-ig tartó fejlesztési programunkban benne van, azt segíti elő, hogy az itt élő 70.000 embernek az életkörülménye javulni fog.

Érd az a hely, ahol reményeink szerint érdemes; és jó élni – mutatott rá a polgármester. T. Mészáros András hozzátette, hogy véleménye szerint mindazok a fejlesztések, amelyek alaposan, jól átgondoltan megvannak tervezve és a kivitelezés is alapos, azok a beruházások sikeresek, és Parkváros átalakulása egyértelműen siker Érdnek.

Címkék