INTERSPAR hipermarket nyílt Érden (x)

Többek között posta, étterem, kávézó, drogéria, optikai szaküzlet és egy hatalmas hipermarket várja a vásárlókat március 3., péntektől az Iparosi utcai autópálya-csomópont mellett. A beruházás 4,1 milliárd forintba került, mellyel 100 új munkahely létesült. (X)

Hasonló tartalmaink:

Remek hír az érdiek számára, hogy mostantól egyszerűbben, gyorsabban és kényelmesebben intézhetik a nagybevásárlást és a fontos ügyeiket, hiszen a SPAR megnyitotta legújabb bevásárlóközpontját, amelyben egy 3 ezer négyzetméteres INTERSPAR hipermarket is található.

A komplexum megkönnyíti a helyiek mindennapjait, hiszen a fejlesztésnek köszönhetően nem csak egy bevásárlóközpont nyílt meg az Iparos utcai autópálya-csomópontnál, de a környék úthálózata és infrastruktúrája is hatalmas fejlődésen ment át, sőt, a családosok nagy örömére egy játszótér is helyet kapott.

A SPAR a környezettudatos szemlélet elkötelezett támogatójaként innovatív megoldásokat alkalmazott a bevásárlóközpont megépítésekor, így a beltéri világítást energiatakarékos LED izzók adják, a hűtés és fűtés korszerű, környezetbarát módon történik.

Az érdi INTERSPAR az áruházlánc 33. hipermarket üzlete, amely a már jól megismert minőséget képviseli. A tervezők a letisztult, és praktikus megoldások mellett döntöttek a bevásárlóközpont kialakításakor, így a vásárlás nem csak kellemes élményt, de időmegtakarítást is jelent. Az üzletbe belépve azonnal egy piactéren találjuk magunkat, ahol friss zöldségek és gyümölcsök között válogathatunk. Tovább haladva a látványpékséghez jutunk, amelyet a helyben készült péksütemények illata leng körül. Az üzlet további részeiben megtalálunk minden olyan terméket, amelyet a SPAR széles kínálatától megszokhattunk.

Az áruházhoz tartozik egy SPAR to Go étterem is, ahol friss, minőségi alapanyagokból előállított grilltermékeket, szendvicseket, salátaféléket és egyéb, helyben készült finomságokat kóstolhatunk meg, miközben akár ingyen internetezhetünk is a wi-fi segítségével.

Az autóval érkezőket hatalmas parkoló várja, ráadásul újdonságként elektromosautó-töltő állomást helyeztek el, amely a villanymotoros autót 1-6 óra alatt feltölti. A tömegközlekedést is úgy alakították ki, hogy a környéken lakók a lehető legegyszerűbben közelíthessék meg a bevásárlóközpontot, így a főbejárat elé buszmegállót építettek.

Az áruház elérhetősége és nyitva tartása:

2035 Érd, Iparos utca

Nyitva tartás: H-SZ: 6:00-22:00, V: 8:00-19:00

Címkék