Nagycsaládos kedvezmény

Együttműködési megállapodást kötött a Földművelésügyi Minisztérium (FM) környezetügyért, agrárfejlesztésért és hugarikumokért felelős államtitkársága és a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE), a megállapodás a környezettudatosságra nevelés mellett számos kedvezményt nyújt az egyesületi tagoknak.

Hasonló tartalmaink:

V. Németh Zsolt államtitkár kiemelte: a most aláírt megállapodás lehetővé teszi a nagycsaládosok egyesületével a többirányú szakmai együttműködést, közös programok és pályázatok meghirdetését. A megállapodás értelmében az FM lehetőség szerint bevonja az egyesületet a gyermek és ifjúsági korosztályt érintő, tárca által kiírt pályázatokba, példaként az ifjú kócsagőr programot, vagy a vadonleső pályázatot emelte ki. A minisztérium célja, hogy a természet szeretetére, védelmére neveljen, miközben megismerteti a látogatókkal a védett természeti értékeket, területeket – mondta az államtitkár.

Kardosné Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke elmondta, hogy az egyesület tagjai 20 százalékos kedvezményt kaphatnak a nemzeti park igazgatóságok üzemeltetésében lévő szálláshelyek árából, és a nemzeti parkok látogatóhelyeinek szolgáltatásait (belépőjegy, barlangtúra) a tagsági kártyával rendelkező tagok harmadik és további 14 év alatti gyerekei ingyenesen vehetik igénybe. Az egyesületnek jelenleg 14 ezer család a tagja, 240 helyi szervezete van – tette hozzá az elnök.

MTI

(fotó: sxc)

Címkék