„KARD KI KARD!” KUPA

Március 15-én, a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezi meg az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya a Kard Ki Kard Kupát – írja az Érdi VSE honlapja.

Hasonló tartalmaink:

Az Érdi VSE tollaslabda szakosztályának és az Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskolának a szervezésében rendezik meg a diákolimpiai kiírás alapján a Kard Ki Kard Kupát, melyet fiú és lány egyéni versenyzők vehetnek részt négy korosztályban (I. korcsoport: 2008-09; II. korcsoport: 2006-07; III. korcsoport: 2004-05; IV. korcsoport: 2002-03), valamint a felnőtteknél A és B-kategóriában.

Időpont: 2017. március 15. 9.00
Helyszín: Batthyány Sportcsarnok, Érd – Fácán köz 1.
Rendező: Érdi VSE Tollaslabda Szakosztály és az Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola
Döntnök: Tinka Lajos, Titkár: Tornai Tibor
Versenyszámok: (a diákolimpiai kiírás alapján):
fiú és lány egyéni illetve amatőr felnőtt A és B kategória (a 2001-ben és az előtt születettek a felnőtt kategóriákban indulhatnak)
Résztvevők: A verseny egyéb kategóriájú, ranglistapont nem szerezhető, azon bárki indulhat. Játékengedély, illetve sportorvosi nem szükséges, az indulókért szüleik, illetve saját maguk vállalnak felelősséget.
Bonyolítás: A versenyt megfelelő létszám (8 fő/csoport) esetén svájci rendszerben rendezzük – 6 fordulóval. Rájátszás nincs! A végső sorrendet a szoftver által megadott lista alapján állapítjuk meg. 8-nál kevesebb nevező esetén körmérkőzést játszunk.
Labda: MAVIS 350 – sárga kosarú. saját toll labda használható, ha a felek megegyeznek benne.
Nevezés: 2017. március 13. éjfélig az erditollas@gmail.com címre
Nevezési díj: diákoknak egy tábla csokoládé; felnőtt kategóriákban: 500 Ft!
Díjazás: Minden kategóriában 2 harmadik helyet osztunk ki! Minden dobogós érem díjazásban részesül, illetve visszakap egy tábla csokoládét.
A küzdőtérre csak a játékosok léphetnek.
A verseny ideje alatt büfé üzemel.
További információ: Tinka Lajos – 0630/590-9291

Címkék