Fokozott ellenőrzés a zebráknál

Megtartotta idei ülését a Városi Baleset-megelőzési Bizottság az Érdi Rendőrkapitányságon. Az ülésen értékelték az eddig elvégzett munkát és az elkövetkező időszak feladatairól is tárgyaltak a résztvevők.

Hasonló tartalmaink:

A tavalyi esztendőben 27 százalékkal kevesebb személyi sérüléses baleset történt a térségben. Jó hír, hogy ez a mérséklődés idén is folytatódott. Az év első negyedében 2016 azonos időszakához képest az Érdi Rendőrkapitányság illetékességi területén 25 százalékkal volt kevesebb a balesetek száma.

Az Érdi Rendőrkapitányság városi baleset-megelőzési bizottsága minden évben legalább egyszer összeül. Ilyenkor beszámolnak az előző esztendő eredményeiről, elemzik a bizottság és a rendőrkapitányság baleset-megelőzéssel kapcsolatos tevékenységét, valamint meghatározzák a folyó év feladatait.

Az Érdi Rendőrkapitányságon elkészült az a fokozott ellenőrzési terv, amit már a múlt héttől alkalmaznak. Az alezredes aláhúzta: nem a szankció az elsődleges, hisz nem lehet célja a rendőrségnek, hogy büntessen, de a figyelem felhívás nagyon fontos, mert egyetlen személyi sérülés is sok!

Címkék