Jövő héten nyit a Nyitnikék!

Április 21-23. között a Pest megyei kamara szervezésében negyedik alkalommal kerül megrendezésre a város életébe beépült ÉRDI NYITNIKÉK. Az Érd Aréna három napra vásárterületté alakul: 150 kiállító várja a látogatókat a legkülönfélébb termékekkel, szolgáltatásokkal, sok-sok érdekességgel.

Hasonló tartalmaink:

A kiállítói listát, a termékek, tevékenységek leírását az alábbi linkre kattintva tekinthetik meg. Az esemény Facebook oldala.

A kiállítói standok valóban színes kínálata mellett igyekeztünk kulturális, szórakoztató programokkal is szolgálni a látogatók érdeklődését. Az idén is lesz élőzenés felvonulás, amely pénteken 15.00 órakor indul a város főteréről, népviseletbe öltözött néptánccsoportokkal, lovas produkcióval, s bízunk benne, hogy minél több résztvevővel. Az ünnepélyes megnyitót követően igazi show műsorként divatbemutatót láthatunk.

A színpadon szombat-vasárnap változatos programok, koncertek szórakoztatják a közönséget. Fodrászversenyt és nemzetközi petanque versenyt indítunk. A kicsiket a színpadi műsorok mellett játszóházzal, kézműves foglalkozásokkal várjuk. Jókat ehetünk, ihatunk, több finomságból kóstolhatunk.

Mindezeken felül igazi nyereményeső várja a látogatókat a tombolahúzáson és a naponta két alkalommal történő nyereménysorsoláson. A vásári Körbe Görbe játékra jelentkezők számára is nagyszerű meglepetéscsomaggal készültek a szervezők.

Mindhárom nap érdemes meglátogatni a vásárt, mert a sokoldalú, nagy választékot biztosító kiállítók felsorakoztatása mellett a programajánlóból is látható, az eseményt szervező kamara nagy figyelmet fordított arra, hogy minden korosztály jól érezze magát a IV. ÉRDI NYITNIKÉK – TAVASZI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁRON!

A programajánlót erre a linkre kattintva láthatják.

A belépés ingyenes! Szeretettel várjuk Önöket!


dr. Kupcsokné Polyák Ágnes – főszervező
PMKIK munkatársa

Címkék