‘Véndiákok’ tornája, Batthyány-s győzelemmel

A Suli Kézilabda Utánpótlás Program keretein belül harmadszor került megrendezésre a SKUP ‘véndiák’ torna. Hétfőn a második, záró fordulóban a helyosztókon léptek pályára a gyerekek. Az eseményről az ÉRD honlapja számolt be.

Hasonló tartalmaink:

Gyerekzsivajtól volt hangos hétfőn délután az ÉRD Aréna. Azok a ‘véndiákok’ mérkőztek meg, akik a SKUP-ban eltöltött három év alatt beleszerettek a kézilabdába, és folytatták a sporttal való ismerkedést. Ők heti egy délutáni edzés keretében továbbfejlesztik tudásukat.  A SKUP programban szereplő iskolák közül ezúttal nyolc képviseltette magát az eseményen, ahol közel 250 ifjú kézilabdás mérte össze erejét két pályán.

A 4-5-6. osztályos gyerekek számára megrendezett kétfordulós bajnokság hétfői, utolsó fordulójában a helyosztókon léptek pályára a csapatok, itt dőlt el a végső sorrend a 9 lány- és 13 fiúcsapat között.

Az ÉRD Arénában kialakított két pályán huszonhét mérkőzésen léptek pályára a csapatok.  A 20 perces mérkőzéseken az ÉRD utánpótlás csapatainak játékosai voltak a játékvezetők.

A torna zárásaként az ünnepélyes eredményhirdetésen minden résztvevő csapat emléklapot kapott az NB I-es női felnőtt csapat játékosaitól, illetve minden gyerek kapott egy SKUP vonalzót is ajándékba. A dobogós helyezést elért csapatok játékosainak Tekauer Norbert klubelnök adta át az érmeket.

A lányoknál a Batthyány 1-es csapata végzett az első helyen, míg a fiúknál szintén a Batthyány örülhetett a győzelemnek.

SKUP ‘véndiák’ torna végeredmény

Lányok

1. Batthyány 1, 2. Pusztazámor, 3. Batthyány 2, 4. Százhalombatta, 5. Érdliget, 6. Batthyány 3, 7. Kőrösi, 8. Sóskút 2, 9. Sóskút 1

Fiúk

1.  Batthyány, 2. Százhalombatta 1, 3. Teleki, 4. Sóskút 3, 5. Biatorbágy, 6. Érdliget, 7. Kőrösi 1, 8. Százhalombatta 2, 9. Pusztazámor, 10. Kőrösi 2, 11. Sóskút 2, 12. Teleki 2, 13. Sóskút 1

(Forrás: handballerd.hu)

Címkék