Tíz számban hirdettek győztest

Az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya, illetve az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola ismét aktualizált Csoki Kupát rendezett az intézmény tornacsarnokában. A húsvéti Nyuszi Kupán tíz versenyszámban hirdettek győztest – írja a klub honlapja.

Hasonló tartalmaink:

Az U11-es, U13-as, U15-ös és U15+-os versenyekre a szokásokhoz híven egy tábla csokoládé volt a nevezési díj. A kilenc pályán zajló küzdelem rendkívül színes volt, hiszen voltak kategóriák, ahol a fiúk és a lányok egymás ellen is meccseltek, ám a végeredménybe csak az azonos neműek eredményeit számították be. Az U11-eseknél Harmos Boldizsár Szabó Domonkost előzte meg, míg a dobogó legalsó fokán hárrmas holtverseny alakult ki Zsidákovits Ádám, Szabó Gergő és Tóth Milán között. A lányoknál Kis-Kasza Arabella végzett az élen, az ezüstérmet pedig Fekete Tímea szerezte meg.

Az U13-as korosztályban Zsarnai Marcell szettveszteség nélkül győzött, így a verseny legeredményesebb fiújának járó különdíját is átvehette, mögötte Kis-Kasza Fábián és Fekete Bence végeztek. A lányoknál Schvirján Zsófia lett az aranyérmes Lepkó Dorottya és Harmos Borbála előtt.

Az U15-ösöknél Soltész Nikol lett az első Bugyenszki Adriennt és Györgyllőrincz Krisztinát felülmúlva, míg a fiúknál Kis-Kasza Miklós Harmos Mártont és Wang OuYangot győzte le.

A tizenöt évnél idősebbeknél a lányoknál Szalai Vivien Boros Boglárkát, Fan Allen Edwin pedig Boros Gergelyt előzte meg.

Az eddig megszokottakkal ellentétben az egyéni viadalok után párost is rendeztek, ahol a kisebbeknél a Kis-Kasza Fábián–Szabó Domonkos kettős nyert a Fekete Bence–Zsidákovits Ádám párost, illetve a Fekete Tímea–Kis-Kasza Arabella duót előzte meg.

Az idősebbeknél hat páros indult: az élen Kis-Kasza Miklós és Wang OuYang végeztek, mögöttük ezüstérmes lett a Harmos Márton–Fan Allen Edwin kettős, míg a harmadik helyet a Boros-testvérek, Gergely és Borbála szerezték meg, akik a bronzmeccsen három szettben győzték le a Szalai Vivien–Bugyenszki Adrienn duót.

A versenyről képgalériát az Érdi VSE facebook oldalán, ide kattintva talál!

Címkék