Ki lesz az év háziorvosa? Jelöljön ön is!

Május 10-ig nevezhetjük háziorvosunkat Az év praxisa a Kárpát medencében elnevezésű pályázatra, amelyben a legjobb, a betegekkel legtöbbet törődő háziorvosokat keresik határon innen és túl.

Hasonló tartalmaink:

Az Országos Tisztiorvosi Hivatal hetedik alkalommal írta ki a versenyt; a díjat évente tíz-tíz háziorvos nyerheti el munkatársaival együtt. A páciensek mellett önkormányzatok, tisztiorvosi szolgálatok, civil szervezetek, kórházi osztályok, szakorvosok, plébániák, iskolák, idősotthonok is javaslatot tehetnek. A szervezők az erdélyi, vajdasági, felvidéki, kárpátaljai beküldők történeteit is várják.

A kezdeményezés célja, hogy az emberséges és szakmailag is elhivatott gyógyítókra, a példaértékű orvos-beteg kapcsolatokra és a háziorvosok kitartó, szolgálatkész munkájára irányítsa a szélesebb nyilvánosság figyelmét.

Hallgassa meg az Érd FM 101,3 interjúját B. Király Györgyivel, “Az Év praxisa a Kárpát -medencében” projektvezetőjével!

Az elmúlt hat évben több mint 1200 hazai és határon túli háziorvos és legalább ennyi nővér élvezhette páciensei és tágabb környezete elismerését, akik közül százhúszan kapták meg az kitüntető címet, amelyet Budapesten, az Emberi Erőforrások Minisztérium Egészségügyi Államtitkárságán adnak át.
A pályázat hivatalos weboldala itt megtekinthető,  a
jelöléseket, a gyógyulások történetét ide lehet feltölteni.
(Forrás: hirtukor.hu, evpraxisa.hu)
Címkék