A sereghajtó vendégeként

A mindössze egy győzelmet és két döntetlent számláló Kispest NKK vendégeként lép pályára a K&H női kézilabda liga 23. fordulójában az ÉRD csapata május harmadikán, szerdán 19 órakor.

Hasonló tartalmaink:

Az ÉRD a Békéscsaba és a Budaörs legyőzésével ismét lendületbe jött, melyet a listavezető Győri Audi ETO KC elleni mérkőzés első félidejében meg is mutatott, ám a Rába-partiak a második félidőben állva hagyták Szabó Edina együttesét és 34–23-ra győztek. Ezzel szemben a Kispest NKK a Dunaújvárosi KKA-t fogadta az előző fordulóban, melytől tizenhat góllal, 39–23-ra kikapott.

Béki Nagy Bertalan együttese eddig csak az MTK Budapestet tudta legyőzni, igaz a kék-fehéreket idegenben verték egy góllal, emellett a Budaörssel kétszer játszottak döntetlent. A kispestiek legeredményesebb játékosa ismerős Érden, hiszen a házi góllövőlistát 87 találattal Szabó Edina együttesének korábbi játékosa, Balog Beáta vezeti. Mögötte második 58 góllal Tamás Krisztina, és két 55 gólos játékos van Polics Tímea és Szerző Regina személyében a fővárosiaknál.

Ezzel szemben az ÉRD-nél Katarina Krpezs-Slezák 113 találatnál jár, míg Klivinyi Kinga egy gólra van a századik góljától.

A két csapat „őszi” meccsén, még január 11-én az ÉRD 31–23-ra győzött hazai környezetben.

A 19 órakor kezdődő Kispest NKK–ÉRD mérkőzést a Hargitai Gábor, Markó Gábor játékvezetői páros vezeti.

K&H női kézilabda liga, 23. forduló
19.00:
Kispest NKK–ÉRD

Címkék